Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında ilgi edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin yalnızca amacı ciğerin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut diğer ivedili durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını tedariklemek sinein mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya güçlü kabilinden malzemelerden konstrüksiyonlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Müstamel örgülarda çatı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni yapılarda (meslek, kırmızıışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Konstrüksiyonların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına icazet verilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye geçim ve makul bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole Yangın Merdiveni Kapısı etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Bapsı Elbette Asılmışr? Her binanın malik olduğu alan ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin huzurı aralık, yangın kapıları ekseriya özel şümul ve kapı menteşeleri üzere gayrı yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page